Nieuw toeristenseizoen gaat van start

Op 1 april gaan wij weer open voor het grote publiek. Het wil overigens niet zeggen dat wij dit jaar nog geen bezoekers aan boord hebben gehad. Begin februari mochten we deelnemers aan de amusetour in Den Helder al bij ons aan boord verwelkomen.

Het belooft een druk jaar te worden met Sail 2023 en de Marinedagen als hoogtepunt. Er worden heel veel bezoekers verwacht in Den Helder en ongetwijfeld zal ook een deel van de bezoekers een bezoek willen brengen aan ons Lichtschip. De bemanning is al druk bezig met de voorbereidingen.

Om de (waarschijnlijk) grote bezoekersstromen te kunnen ontvangen hebben we hulp nodig. Gastheren en gastvrouwen zijn hard nodig om ons vaste team van vrijwilligers te ondersteunen tijdens deze dagen. Kennis en ervaring zijn niet vereist.  Enthousiasme en hostmanship zijn belangrijker. Wij praten je bij over de geschiedenis van ons schip en het leven aan boord. We willen onze bezoekers zo goed mogelijk kennis laten maken met ons nautisch stukje erfgoed in Den Helder.

Heb je interesse? Vul dan dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijwilliger