Steun Lichtschip Texel

Steun het Lichtschip

Bent u geïnteresseerd in Lichtschip Texel en wilt u ons financieel steunen? U bent welkom als donateur door periodiek een bedrag aan ons te schenken. Ook eenmalige donaties zijn meer dan welkom. Voor een eenmalige schenking kunt u heel gemakkelijk via Ideal betalen. U kunt kiezen uit: € 5,00 € 10,00 of € 15,00.

Totaal: € -


Lees meer over de voorwaarden van online doneren.

Wilt u ons structureel steunen, word dan Vriend van het Lichtschip.  Vul dan  het formulier in en druk op  “verstuur”. De minimale bijdrage bedraagt € 20,00.  Voor dit bedrag heeft u onbeperkt toegang tot ons museum inclusief 1 introducee (het gehele jaar geldig). Wij houden u regelmatig op de hoogte over het laatste nieuws en de ontwikkelingen aan boord. Door het formulier in te vullen machtigt u Lichtschip Texel om 1 maal per jaar dit bedrag van uw bankrekening te incasseren tot wederopzegging.
Uw steun en vriendschap zal ons blijven helpen om ons schip te onderhouden en verder te restaureren.

Het herroepingsrecht is van toepassing. Lees ook onze privacy belofte.

Op uw bankafschrift wordt  als begunstigde vermeld: Stichting Historie de Kustverlichting. Dat klopt: Lichtschip Texel is onderdeel van deze stichting (en het meest in het oog springende collectie-onderdeel).